Contactlenzen

Weet je hoe je een lensdrager herkent? Niet. Tenzij aan zijn glimlach. Want lenzen veranderen je leven. Wie nooit zonder bril kon, ervaart een ongekende vrijheid. Wie graag wil afwisselen, heeft eindelijk de keuze.

Een paar voordelen van contactlenzen op een rijtje:

  • als je wil sporten heb je veel meer bewegingsvrijheid, bovendien is het veiliger
  • mensen leren je (opnieuw) kennen zoals je bent, zonder bril
  • je kan alle soorten zonnebrillen dragen, ook de designmodellen die niet verkrijgbaar zijn met correctieglazen
  • op vakantie, op het strand of bij het uitgaan kan je je helemaal uitleven
  • ze zijn perfect te combineren met een zwem-, ski- of veiligheidsbril
  • je gezichtsveld wordt niet beperkt door brilranden, je ziet panoramisch
  • nooit last van beslagen of beregende glazen
  • de ideale oplossing voor bepaalde beroepen, zoals chirurgen, piloten, verpleegsters,…

Het is zoals met fietsen. Als je er mee weg bent, wordt het een reflex. Je lenzen aanbrengen wordt al na een paar dagen even vanzelfsprekend als tandenpoetsen. Je doet het letterlijk in een oogwenk.

DAILIES® AquaComfort Plus®

Verander je kijk op contactlenzen!

DAILIES® daglenzen zijn uiterst comfortabele, zachte lenzen
die elke dag worden vervangen.

Dank zij het gepatenteerde productieproces van DAILIES®, kon aan het unieke lensmateriaal een bevochtigende component worden toegevoegd, genaamd PVA

(polyvinylalcohol), voor verfrissend comfort de hele dag lang.

Zodra je DAILIES® daglenzen aanbrengt, komt er door de knipperbeweging van je oog een

beetje van deze comfortcomponent vrij. Het is alsof een bevochtigend laagje op de lens wordt gevormd en dit de hele dag lang! Hierdoor zitten de DAILIES® daglenzen comfortabeler dan ooit: vanaf het moment dat je ze aanbrengt, tot het eind van de dag*1. DAILIES® daglenzen zijn een ideale optie voor wie voor het eerst lenzen wil proberen en zeker voor wie de lenzen wil afwisselen met een bril -bvb tijdens het sporten, uitgaan, op reis…

DAILIES® zitten verpakt in individuele blisters, die je moeiteloos openmaakt. Aangezien je telkens met een nieuw, steriel paar lenzen begint, zijn ze superhygiënisch.

Aangezien DAILIES® na een dag dragen worden weggegooid, mag je het in de weer zijn met flacons en lenshoudertjes ook alvast vergeten! Je start telkens met een nieuw, fris paar lenzen. DAILIES® daglenzen zijn bovendien voorzien van een lichtblauwe handling tint: dit maakt het aanbrengen nog eenvoudiger!

 

DAILIES® AquaComfort Plus® daglenzen zijn beschikbaar voor wie bijziend of verziend is. Deze lens biedt een uitstekend comfort*1, omdat naast de PVA deze lens nog twee andere componenten bevat die voor bevochtiging en verfrissing van de lens zorgen. Zelfs als je een beetje wantrouwig tegenover lenzen staat, zullen het gemak en comfort van
DAILIES® AquaComfort Plus® daglenzen je snel overtuigen!

Er zijn ook DAILIES® AquaComfort Plus® daglenzen voor wie een cilinder nodig heeft en voor wie moeite krijgt met het scherpstellen op voorwerpen dichtbij.

 

DAILIES TOTAL1® : de eerste en enige contactlens met een watergradiënt*

Ervaar zelf hoe comfort een andere betekenis krijgt!

Het in één contactlens combineren van een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid, nodig voor de gezondheid van het oog, met een goed comfort bleef tot voor kort nog een uitdaging.

DAILIES TOTAL1® contactlenzen zijn een ware ommekeer : nooit eerder werden er lenzen gemaakt die in hun kern anders zijn samengesteld dan aan hun oppervlak.

De kern van de DAILIES TOTAL1® lenzen bevat weinig water (33%) maar is rijk aan silicone. Deze zorgt ervoor dat de lenzen super zuurstofdoorlatend zijn*1, waardoor je oog niet meer “in ademnood” komt.

Wat DAILIES TOTAL1® lenzen echter helemaal uniek maakt is hun oppervlak : vanaf de kern neemt het watergehalte aan het oppervlak zeer snel toe. Aldus benadert de toplaag van de lens de 100% water1,4.

Hierdoor ontstaat aan het oppervlak van de lens een ultra zachte gel, waar de oogleden super makkelijk overheen glijden. In de meeste gevallen wordt de lens niet eens gevoeld.

De speciale structuur van de DAILIES TOTAL1® lenzen ligt aan de basis van het duurzaam comfort. Aan het einde van de dag wordt het comfort als bijna even goed ervaren als bij het begin, wanneer de lenzen net werden aangebracht5.

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven: kom zelf DAILIES TOTAL1® contactlenzen met een watergradiënt proberen.

We zijn zeker dat je gelijk overtuigd zal zijn. Bovendien beschikken DAILIES TOTAL1® lenzen over een comfortgarantie: ben je niet tevreden, krijg je het aankoopbedrag terugbetaald.

Wat houdt je nog tegen?