Onze garanties

Ruime collectie
U kan bij ons terecht voor een uitgebreide collectie aan monturen van tientallen merken en topdesigners.

Advies
Wij volgens op regelmatige basis bijscholingen met als onderwerp de laatste innovaties en technologieën. Dit om U een correcte en up-to-date analyse te kunnen geven en U een persoonlijk advies te kunnen geven bij het aanschaffen van uw nieuwe bril

Echtheidsgarantie
Bij onze Varilux® brillenglazen ontvangt U ook uw Varilux® echtheidscertificaat samen met uw bril. Bovendien zijn de progressieve Varilux® brillenglazen zeer discreet met de laser gegraveerd, uw garantie voor kwaliteit en echtheid.

Tevredenheidsgarantie
Als U na een aanpassingsperiode van 30 dagen niet tevreden bent over uw Varilux® brillenglazen, dan zullen wij in samenspraak deze vervangen door andere brillenglazen van Essilor.

Breukgarantie
Uw Varilux® brillengalzen zijn gedekt door een breukgarantie, die 36 maanden geldig is vanaf de aankoopdatum. Hieraan is een vrijstelling verbonden van 0% het eerste jaar, 33% het tweede jaar en 66% het derde jaar. De garantie geldt enkel voor een vervanging door een paar glazen met dezelfde sterkte en gemaakt uit hetzelfde materiaal als de gebroken glazen. De garantie is echter niet van toepassing op eventuele krasjes of splinters op de omtrek en/of het oppervlak van de glazen en zal enkel worden toegekend tegen teruggave van de gebroken glazen. Om deze garatnie te kunnen genieten is een half jaarlijks onderhoud van uw bril vereist. Deze volkomen gratis onderhoudsbeurten worden door ons genoteerd op uw lidkaart.

Diefstalgarantie
Uw Varilux® brillenglazen zijn gedekt door een diefstalgarantie die 36 maanden geldig is van de aankoopdatum. Hieraan is een vrijstelling verbonden van 0% het eerste jaar, 33% het tweede jaar en 66% het derde jaar. De garantie wordt slechts toegekend op vertoon van het proces-verbaal van de politie, en geld enkel voor een vervangen door een paar glazen met dezelfde sterkte en gemaakt uit hetzelfde materiaal als de gestolen glazen.

Varilux® Reisbijstand
Opdat U uw vakantie niet zou moeten onderbreken omwille van uw bril, verbinden uw Varilux® Center zich ertoe om U, ongeacht waar U in de Europese Unie verblijft, een pechverhelpingskit te sturen met één leesbril en één bril om ver te zien. U ontvangt deze kit gegarandeerd binnen de kortst mogelijke termijn. Deze dienst is beperkt tot 1 enkele tussenkomst binnen de 36 maanden vanaf de aankoopdatum. U vindt het telefoonnummer van Varilux® Europe Travel Assistance op uw lidkaart.

Gratis onderhoud
Op vertoon van uw Varilux® lidkaart kunt U uw glazen gratis laten onderhouden bij ons (bijstellen, aanschroeven, reiniging door ionisatie en vervanging van de neuspads)

Controleonderzoek
Tijdens het laatste garantieonderhoud zullen wij ook een gratis controleonderzoek verrichten waaruit zal blijken of het nuttig is uw oogarts te raadplegen voor een grondiger oogonderzoek en een nieuw voorschrift

Onmiddelijke herstelling
Bij dringende herstellingen (verlies van een schroef of bijstelling) zullen wij ons best doen U zo snel mogelijk te helpen