Varilux

OMARM ELKE CM IN JE WERELD

Je zicht mag je niet beperken om te doen wat je leuk vindt. Dat is waarom we bij Varilux graag de grenzen verleggen. De ” Varilux X Series “ is het beste progressieve glas dat je toelaat om naadloos elk detail binnen armbereik waar te nemen en daar voorbij. Geniet van een buitengewone scherpte, een vloeiend zicht en doorlopend gezichtsveld van dichtbij tot veraf.

 

EEN NIEUWE
DEFINITIE VAN NABIJZICHT

Vandaag de dag is alles veranderd: we leven in een 24/7 geconnecteerde wereld, om het uur ontvangen we nieuws van over de hele wereld, we sturen live foto’s naar onze geliefden die ver weg wonen,…  

Onze maatschappij is geëvolueerd, net als uw kijkgewoonten. Uw lichaamshouding en de manier waarop u naar voorwerpen van dichtbij kijkt, zijn veranderd. U kijkt nu van uw smartphone naar uw laptop of u grijpt naar uw kopje koffie terwijl u uw kinderen een berichtje stuurt. 

Kortom, alles wat belangrijk is, gebeurt binnen armbereik.   

Door het kijkgedrag van vandaag te erkennen, heeft het Varilux®-expertenteam de uitdagingen van het nabijzicht zonder compromis geherdefinieerd.

 

EEN PERFECT GEZICHTSVELD 
BINNEN ARMBEREIK!

Varilux X series wordt ondersteund door de baanbrekende Xtend® Technology. Het Varilux X Series glas vergroot je gezichtsveld zoals nooit te voor. 

De nieuwe Xtend™-optimalisatietechnologie verbetert de visuele prestaties en biedt een uitgebreid zicht op armlengte, zodat de drager meerdere doelen ziet in 1 kijkrichting. 

GEÏNSPIREERD DOOR U, ONDERSTEUND DOOR MEER DAN55 JAAR INNOVATIE

Het Varilux®-onderzoeks- en ontwikkelingsteam stelt u op de eerste plaats, door het unieke LiveOptics®-proces te gebruiken. Dit proces combineert het meest recente optische onderzoek met het observeren en het testen door brildragers in hun dagelijks leven.

Om uw volledige tevredenheid te waarborgen, werden de Varilux® X Series™-glazen ontworpen met de medewerking van 2742 brildragers wereldwijd.Dankzij deze werkwijze biedt de nieuwe generatie Varilux®-glazen geweldige resultaten.